Wat Is Het Verschil Tussen Een Laptop En Een Chromebook

Published Feb 12, 23
3 min read

Laptop Hp 17 InchVan Intel zijn er naast de Core-processors ook goedkopere Pentium- en Celeron-processors. Deze zijn een stuk langzamer, met name de modellen waarvan het typenummer met N begint. Je komt ze vooral in Chromebooks en goedkope Windows-laptops tegen - goedkope gaming laptop. Ze zijn niet geschikt voor gaming of zware foto- of videobewerking, maar voor surfen en tekstverwerking kunnen ze wel prima worden gebruikt.

Alleen als je van plan bent om foto’s of video’s te bewerken of veel te gamen, kun je overwegen om voor een iets krachtigere videoprocessor kiezen. Veel laptops die voor zwaardere toepassingen geschikt zijn hebben een extra grafische chip geïntegreerd van AMD of Nvidia. Die wordt ingeschakeld op het moment dat een zware toepassing zoals een game of een foto- of videobewerkingsprogramma meer processorkracht nodig heeft voor het weergeven van game- of videobeelden - gaming laptop msi.

We raden minimaal 8 GB RAM (werkgeheugen) aan voor je nieuwe laptop. Met 8 GB RAM heb je voldoende geheugen om meerdere en de wat zwaardere toepassingen tegelijk te gebruiken. Voor een laptop die je alleen gaat gebruiken voor browsen of in de cloud werken in documenten, kun je wel af met 4 GB (gaming laptop msi).

Vind je een eventuele latere upgrade van het geheugen wel belangrijk? Check dan bij de specificaties of het mogelijk is de geheugenmodules te vervangen door modules met meer capaciteit of dat je extra geheugen kunt bijplaatsen - gaming laptop msi. Een SSD is vanwege de snelheid en zuinigheid eigenlijk de enige keuze wat betreft de opslag in een laptop (gaming laptop msi).Door dit voordeel werkt een SSD een stuk sneller dan een traditionele harde schijf, waarvan de lees- en schrijfkop de grootste vertragende factor is. beste gaming laptop. gaming laptop msi. Laptops die nog een conventionele harde schijf (HDD) hebben zijn wel goedkoper, maar werken echt merkbaar langzamer dan een model met een SSD (gaming laptop msi). Sommige laptops hebben een hybride disk: een combinatie van SSD en HDD.

Zolang het besturingssysteem zelf op een SSD is geïnstalleerd, haal je al behoorlijk wat snelheidswinst. gaming laptop msi. Je kunt dan alleen je foto’s en andere bestanden minder snel openen dan wanneer ze op een SSD zouden staan. Overigens: heb je nog een oudere laptop met een conventionele harde schijf? Dan kun je daarmee ook behoorlijk wat snelheidswinst behalen als je overstapt naar een SSD (gaming laptop msi).

Laptop Kopen 17 Inch

Naast het bekende formaat laptop zijn er al enige jaren modellen die je op een andere manier kunt gebruiken – en dat heeft zo zijn voordelen. gaming laptop msi. Een voorbeeld is de hybride laptop. gaming laptop msi. Daarvan kun je het toetsenbord omklappen of zelfs losklikken, zodat je alleen een aanraakscherm overhoudt, dat je kunt gebruiken als tablet.

Navigation

Home

Latest Posts

Laptop Handtas

Published Mar 25, 23
10 min read

Amd Laptop

Published Mar 23, 23
10 min read

Laptop For Video Editing

Published Mar 19, 23
4 min read